tik tik wie ben ik?

Deze karakters treden op in The Masked Singer Oud & Nieuw special

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenDeze karakters treden op in The Masked Singer Oud & Nieuw special
RTL

Je hoeft niet bang te zijn om in een zwart gat te vallen nu de finale van 'The Masked Singer' uitgezonden is. Het programma komt voor het einde van het jaar nog even terug op de buis met een heuse special voor Oud & Nieuw. De vijf karakters zijn zelfs al bekendgemaakt.

De bijzondere aflevering wordt uitgezonden op Oudejaarsavond en uiteraard zijn de kostuums van de BN'ers helemaal in stijl. Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver gaan die avond weer hun uiterste best doen om de identiteit te achterhalen van de BN’ers die schuilgaan achter de maskers van Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagnefles.  

The Masked Singer© RTL
The Masked Singer

De uitzending wordt onderbroken door het aftelmoment om 00.00 uur, de winnaar onthult zich na het knallen van de kurken. The Masked Singer Oud & Nieuw special wordt op 31 december om 22.20 uur uitgezonden op RTL 4.

Vlak voor de grote finale sprak RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy exclusief met de finalisten van vrijdagavond. Je kunt het interview in de video hieronder nog eens bekijken.