ik heb meer clout dan jou

'Famke Louise komt dom over maar dat is ze helemaal niet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Famke Louise komt dom over maar dat is ze helemaal niet'
RTL

Ze is één van de veelbesproken jonge rappers die Nederland rijk is en haar jaar zit vol hoogte- maar ook dieptepunten. In een nieuwe videoreeks van Radio 538 blikt Famke Louise (21) samen met de andere smaakmakers van 2020 terug op het afgelopen jaar.

"Ik zag daar een meisje zitten dat heel graag iets wilde vertellen, maar niet uit haar woorden kwam"

Ze zou met niemand van haar bekende klasgenoten willen ruilen, maar ze zijn het wel allemaal met elkaar eens: Famkes #ikdoenietmeermee-optreden bij Jinek was vreselijk. "Ik heb haar nu twee keer in het echt ontmoet en ze komt misschien dom over door hoe ze praat, maar volgens mij is ze dat helemaal niet", concludeert vlogger Milan Knol. 

Monica Geuze heeft er ook een mening over. "Zonder haar af te willen vallen, vond ik het erg ondoordacht." Roxeanne Hazes heeft juist respect voor haar collega. "Ik zag daar een meisje zitten dat heel graag iets wilde vertellen, maar niet uit haar woorden kwam. Ik vond het heel dapper dat zij als vrouw daar is gaan zitten." 

Famke Louise: 'Dit hebben veel mensen niet achter mij gezocht'
Lees ook

Famke Louise: 'Dit hebben veel mensen niet achter mij gezocht'

In gesprek met RTL Boulevard vertelde Famke onlangs nog hoe ze als persoon gegroeid is de afgelopen tijd. Je bekijkt het interview hieronder. 

Lees meer over
Famke Louise