Da vink leuk

Ex Dave Roelvink hoopt liefde te vinden in First Dates

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEx Dave Roelvink hoopt liefde te vinden in First Dates
RTL

Omdat er nog zoveel singles in Nederland op zoek zijn naar ware liefde, komt 'First Dates' voor sommigen van hen als geroepen. Nu de programmamakers een blik BN'ers heeft opengetrokken die ook wel aan de man of vrouw willen komen, is het helemaal smullen geblazen. Julia Mekkes (28), de ex-vriendin van Dave Roelvink (26), onthult nu dat ze ook 'ja' heeft gezegd tegen het televisieavontuur.

"Yessss, ook ik mag nu (eindelijk) bekendmaken dat ik heb meegedaan aan First Dates Specials"

Overdag werkt ze als advocaat, tussen de bedrijven door runt ze als influencer haar socialmediakanalen, maar 's avonds eindigt Julia uiteindelijk toch alleen op de bank. Nadat Dave en Julia een jaar geleden een punt achter hun relatie zetten, is ook zij klaar voor een nieuwe liefde in haar leven. 

'Yessss, ook ik mag nu (eindelijk) bekendmaken dat ik heb meegedaan aan First Dates Specials', vertelt de stralende Julia op Instagram. De date is zondag 22 november om 20.20 uur te zien op NPO3. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Julia Mekkes deelt eerlijk bericht over breuk Dave Roelvink
Lees ook

Julia Mekkes deelt eerlijk bericht over breuk Dave Roelvink

Eerder deze zomer kon Dave aan RTL Boulevard vertellen dat hij de liefde opnieuw heeft gevonden. Hij is terug in de armen van zijn oude vlam. Hoe hij hun toekomst samen voor zich ziet, kun je hier nog eens teruglezen.

Meedoen aan First Dates is geen garantie dat je ook daadwerkelijk de liefde van je leven tegenover je hebt zitten. Toch beviel het voor Sipke Jan Bousema wel. Hij deed vorig seizoen mee aan de VIP special en vertelt erover in de volgende video.