grool

Lindsay Lohan hint op nieuwe plannen vervolg Mean Girls

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Paramount PicturesLindsay Lohan hint op nieuwe plannen vervolg Mean Girls
RTL

Als het aan Lindsay Lohan (34) ligt, doet ze weer mee in een vervolg van 'Mean Girls'. De actrice vertelde in de podcast 'Listen To Me' dat er een verrassing op de planning staat voor de fans van de comedyklassieker en dat ze hoopt er deel van uit te maken.

"Ik weet dat er wat op de planning staat"

De cast van Mean Girls hield laatst een virtuele reünie, maar het zou zomaar kunnen dat dit pas het begin van iets groters is geweest. Lindsay, die Cady Heron speelde, hint op een vervolg in de podcast Listen To Me van haar moeder Dina. "Ik weet dat er wat op de planning staat", aldus de actrice. "Maar wat precies, weet ik nog niet. Het zou in ieder geval een eer zijn als ik er weer aan mag meewerken." 

So fetch! Mean Girls-cast verrast fans met langverwachte reünie
Lees ook

So fetch! Mean Girls-cast verrast fans met langverwachte reünie

Lindsay vond de virtuele reünie die ze met de rest van de cast op 3 oktober deed 'heel leuk'. "Het was fijn om weer bij te praten", zegt ze over haar collega's Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Tina Fey, Lacey Chabert en de rest. "Het voelde heel vertrouwd, alsof we elkaar elke dag nog spreken." Naast Mean Girls-ambities hoopt Lindsay binnenkort op Broadway te spelen én samen te werken met Ryan Murphy, de maker van Glee, American Horror Story en Ratched

De Freaky Friday-actrice wil niet alleen weer het witte doek op, maar duikt de laatste tijd ook weer de studio in voor een nieuwe cd. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Lindsay LohanAmanda SeyfriedFilm