Déjà infuus

Nikkie de Jager wederom aan infuus in ziekenhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNikkie de Jager wederom aan infuus in ziekenhuis
RTL

Nikkie de Jager (26) moet wederom aan een infuus, zo vertelt ze in haar Instagram Stories. De YouTube-sensatie kampt namelijk al maanden met een chronische aandoening aan haar maag-darmkanaal. In haar stories vertelt ze dat dit de tweede keer is dat ze de behandeling ondergaat.

"Ik ben mij aan het klaarmaken voor het ziekenhuis"

"Ik ben mij aan het klaarmaken voor het ziekenhuis. Het is alweer twee weken geleden, dus het is weer tijd voor een infuus voor mijn aandoening", vertelt ze. "De laatste keer was tevens mijn eerste keer. Het ging daarna een week heel erg goed, maar daarna ging het weer een stuk minder. Ik hoop dat ik er deze keer meer profijt van heb."

Niet lang daarna deelde ze een selfie vanuit het ziekenhuis waarop te zien is dat ze aan het infuus ligt.

Lichaam Nikkie de Jager werkt niet mee: moet aan het infuus
Lees ook

Lichaam Nikkie de Jager werkt niet mee: moet aan het infuus

© Instagram: @nikkietutorials

Nikkie lijdt aan colitis ulcerosa, een aandoening waarbij het maag-darmkanaal geregeld ontstoken raakt. Hier had ze langere tijd medicijnen voor, maar die dosis is nu verhoogd. Hierdoor moet ze een keer in de twee weken aan het infuus.

De beautygoeroe kwam onlangs als winnaar van WIDM uit de bus. Ze won een gigantisch geldbedrag, en besloot dit uit naam van haar overleden broertje te schenken aan het KWF. Eerder dit jaar werd Nikkie nog slachtoffer van een gewapende overval in haar eigen huis, hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Nikkie de Jager