jaloers

Addison gaat in op reünie Meredith en Derek in Grey's Anatomy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABCAddison gaat in op reünie Meredith en Derek in Grey's Anatomy
RTL

Kate Walsh (53) schudde de boel flink op in 'Grey's Anatomy' toen ze binnenstormde als dokter Addison Montgomery. De ex-vrouw van Derek Shepherd, die gespeeld wordt door Patrick Dempsey (54), kan de nieuwste ontwikkelingen in zijn relatie met Meredith Grey, oftewel Ellen Pompeo (51), niet aanzien, blijkt uit haar post op Instagram.

"Meid, je weet allang hoe Addie hierop zou hebben gereageerd"

De jaloerse Addison is (soort van) terug in Grey's Anatomy! Kate Walsh speelde de ex-vrouw van dokter Shepherd en liep Meredith Grey flink voor de voeten. Derek keerde in de seizoensopener van de dramaserie opeens terug, tot groot ongenoegen van Addison. Ze plaatste een foto op Instagram waarop ze bloedchagrijnig toekijkt hoe Meredith en Derek elkaar in de armen sluiten op het strand. 'Meid, je weet allang hoe Addie hierop zou hebben gereageerd', schrijft ze grappend. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hevige bonje tussen Grey's Anatomy-acteurs laait weer op
Lees ook

Hevige bonje tussen Grey's Anatomy-acteurs laait weer op

Er is overduidelijk geen kwaad bloed tussen de acteurs. 'Ik stuur jullie zoveel liefde', meldt Kate. 'Van harte met jullie internet-brekende reünie'. Ellen kan het wel waarderen en reageert onder de post met allemaal lachpoppetjes en hartjes. In de show komt Meredith haar overleden partner tegen in een koortsdroom, omdat ze ernstig ziek is geworden door het coronavirus. Fans van Grey's Anatomy vrezen dan ook dat dit het einde is voor haar personage én de serie. In de video hieronder zie je waarom.

Lees meer over
Patrick DempseyInstagram