mooi grijs is niet lelijk

Loretta en Quinty laten voor het eerst hun grijze haren zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLoretta en Quinty laten voor het eerst hun grijze haren zien
RTL

Ze zijn al jaren het iconische duo van 'Koffietijd' en als het aan Loretta Schrijver (64) en Quinty Trustfull (49) ligt, plakken ze er ongetwijfeld met liefde nog jaren aan vast. Open en eerlijk als de vrouwen zijn lieten de 'Koffietijd'-gezichten in de aflevering van maandag zelfs hun grijze haren zien, zij het gephotoshopt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de uitzending van vandaag: een item over de reis naar grijs haar. Hoewel Quinty en Loretta ook langzaam bezig zijn met hun reis naar grijs, kiezen ze er momenteel voor om hun eigen grijze haren zorgvuldig te bedekken onder een laagje haarverf. 

Om toch een beeld te schetsen voor de kijker heeft de redactie achter de schermen hard gewerkt om de vrouwen toch met een grijs koppie op televisie te krijgen. Na flink wat minuten knippen, plakken en kleuren is dit het resultaat geworden. Het zou zomaar kunnen dat de dames Koffietijd over tien jaar als volgt presenteren. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Breaking: Loretta Schrijver drinkt geen koffie tijdens Koffietijd
Lees ook

Breaking: Loretta Schrijver drinkt geen koffie tijdens Koffietijd

De Koffietijd-volgers zouden het prachtig vinden als Loretta en Quinty ooit ervoor kiezen om te stoppen met de pakjes haarverf. 'Jullie kunnen álles hebben', reageert een kijker. 'Staat jullie echt goed', deelt iemand anders. 'Staat jullie beiden echt heel mooi en moet eerlijk zeggen dat het niet ouder maakt.'

Zo gemoedelijk als het vandaag eraan toeging tijdens de opnames van Koffietijd, zoveel stress was er onlangs op de set. Quinty vertelt aan RTL Boulevard waarom ze ten einde raad was. 

Lees meer over
Loretta SchrijverQuinty Trustfull