water bij de wijn

Niet wijnen, maar huilen: SBS gaat Chateau Meiland vervangen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Talpa/Wessel de GrootNiet wijnen, maar huilen: SBS gaat Chateau Meiland vervangen
RTL

In alweer het vierde seizoen van het populaire programma 'Chateau Meiland' zagen we hoe de levens van Martien Meiland (59) en zijn familie zijn veranderd. Het programma oogstte veel succes op de maandagavond, toch zet SBS de Meilandjes volgend jaar in de wijnkast.

In plaats van de flamboyante kasteelheer en zijn familie promoveert de zender Familie Gillis: Massa is kassa, weet Televizier te melden. Het tweede seizoen over de miljonairsfamilie Gillis zal vanaf 4 januari op het tijdstip van Chateau Meiland te zien zijn.

Maxime Meiland is het niet eens met verkoopprijs kasteel
Lees ook

Maxime Meiland is het niet eens met verkoopprijs kasteel

Afgelopen week was de (voorlopig) laatste aflevering van Chateau Meiland te zien, maar fans hoeven niet lang te treuren, want met de kerst is de familie weer terug. Martien en co krijgen namelijk maar liefst vier speciale afleveringen rondom de feestdagen.

Een nieuw seizoen is nog niet aangekondigd. Momenteel vult SBS het gat dat het kijkcijferkanon achter heeft gelaten met 100 jaar jong en Alle hens aan dek, maar die komen niet eens in de buurt van de miljoenen die de Meilandjes wekelijks scoorden. 

Ondertussen hoopt voormalig huisvriendin nog altijd op een verzoening met de familie. "Martien is een fantastische man."

Lees meer over
Martien MeilandChateau Meiland