Met je graftakkenface

Alter ego Jandino verklaart de liefde aan Humberto Tan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAlter ego Jandino verklaart de liefde aan Humberto Tan
RTL

Jandino Asporaat (39) switcht regelmatig naar zijn alter ego Tante Judeska, maar deze keer gaat hij voor nog een paar jaar jonger en stapt hij in de huid van Baby Judeska, die 5 jaar oud is. Op zijn Instagram-account laat hij een mooie liefdesboodschap - of bijna een aanzoek - achter voor zijn collega's John Williams (50) en Humberto Tan (55).

"Ik ga met een van hun twee trouwen"

'Eerste wat kinderen doen als ze de telefoon van hun ouders in handen krijgen, zijn filmpjes opnemen', schrijft Baby Judeska bij de post. Dat lijkt nog vrij onschuldig tot je de video zelf ziet. "Mijn naam is baby Judeska. Ik ben 5 jaar oud", klinkt het eerst heel schattig. Maar dan: "Als je een probleem zoekt met mij op het schoolplein... (...) Ik maak jou kapot. Ik steek een potlood in je oog. (...) Met je graftakkenface."

Jandino wil naar Curaçao verhuizen: 'Ik voelde de spanning'
Lees ook

Jandino wil naar Curaçao verhuizen: 'Ik voelde de spanning'

Vervolgens laat Baby Judeska duidelijk weten met wie ze graag oud wil worden. "Ik ken een jongen en ik wil dat hij mijn vriend wordt. Zijn naam is John Williams. Ik kan niet kiezen. John Williams wil ik hebben of zijn andere vriend Humberto, hij is een beetje kaal, maar dat is niet erg. Dus ik ga met een van hun twee trouwen", zegt ze stellig. De uitslag van Esquire's Best Geklede Man-verkiezing komt er vandaag ook weer aan, dus wellicht ontvangt Humberto naast deze boodschap ook nog eens een prijs op deze mooie dag.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Judeska is gelukkig weer te zien in de nieuwe Bon Bini-film: Judeska in da House die vanaf 10 december in de bioscoop draait. Hieronder kun je de trailer alvast zien.

Lees meer over
Jandino AsporaatHumberto TanJohn Williams