verse jus maak je zo

Lang Leve de Liefde-kandidaat maakt geen indruk met ontbijt op bed

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSLang Leve de Liefde-kandidaat maakt geen indruk met ontbijt op bed
RTL

In het programma 'Lang Leve de Liefde' zie je elke aflevering weer twee singles die laten zien dat samenwonen - voor minimaal 24 uur - een makkie is... of juist helemaal niet. Laten we zeggen dat 't het ene koppeltje beter afgaat dan het andere. Deze keer is het de beurt aan Koen, die zijn date in de watten probeert te leggen door een perfect ontbijtje te maken. Maar wordt dat ook gewaardeerd door zijn potentiële liefde?

"Er zitten pitjes in"

We zien Koen op zijn dooie gemakje eerst rustig het ene croissantje pakken, dan het andere, twee eitjes koken en wat jus d'orange persen. Het klinkt simpel, maar de keukenprins krijgt geen enkel keukenapparaat aan de praat, wat zorgt voor hilarische beelden. Ondertussen draait zijn date zich boven nog eens lekker om. Als Koen vervolgens zijn ontbijtje presenteert en zijn 'hardgekookte' eitje uitprobeert, loopt de drab er bijna uit. Vervolgens neemt potentiële liefje Michelle een slokje van haar jus en vraagt Koen: 'Is die wél goed?' Het enige wat hij vervolgens terugkrijgt is: 'Er zitten pitjes in.' Erg gewaardeerd wordt zijn ontbijtje dus niet.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jolanda woedend op respectloze Martin in Lang Leve de Liefde
Lees ook

Jolanda woedend op respectloze Martin in Lang Leve de Liefde

Benieuwd hoe het afloopt met het ontbijt op bed-tafereel en of er nog een romance opbloeit? Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde om 18.00 uur op SBS 6. Of kijk het programma hier terug.

Lees meer over
TalpaSBS