geen gezicht

Liefdeskoppels MAFS staan voor extra uitdaging in zesde seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de WijkLiefdeskoppels MAFS staan voor extra uitdaging in zesde seizoen
RTL

Trouwen zonder je aanstaande überhaupt ontmoet te hebben blijkt na vijf seizoenen nog altijd populair. Daarom start op 5 januari alweer het zesde seizoen van 'Married at First Sight', waarin vrijgezelle mannen en vrouwen door de wetenschap aan elkaar gekoppeld worden. Dit seizoen is er een extra element toegevoegd: Het Koppelsweekend.

In de laatste week van het liefdesexperiment worden de stellen, onder begeleiding van de experts, aan elkaar voorgesteld tijdens dit speciale 'weekendje weg'. Hier worden ze geconfronteerd met elkaars ervaringen en zoeken ze steun bij elkaar. De bedoeling is dat de stellen gaan nadenken over hun eindbeslissing een week later, waar ze moeten bepalen of ze getrouwd blijven of niet. De experts, maar ook de medekandidaten helpen elkaar om bij de finale de juiste keuze te kunnen maken.

Carlo Boszhard beleeft dag met gouden randje op set MAFS
Lees ook

Carlo Boszhard beleeft dag met gouden randje op set MAFS

In totaal worden er zes koppels gevolgd tijdens het verloop van het experiment. Zijn het inderdaad perfecte matches of zetten ze een punt achter hun huwelijk? De presentatie is wederom in handen van Carlo Boszhard, die op een hoogtepunt zit wat zijn carrière betreft.

Het liefdesavontuur is, net zoals het vorige seizoen, twee keer per week te volgen: iedere maandag- en dinsdagavond om 20.30 uur bij RTL 4.