twee violen en een trommel en een fluit

Britney Spears en vriend delen bijzonder verjaardagsfilmpje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears en vriend delen bijzonder verjaardagsfilmpje
RTL

De feestmaand is goed begonnen voor Britney Spears (39) en haar vriend Sam Asghari (26). De popdiva viert vandaag haar verjaardag. Britney laat net als op de andere dagen van het jaar uiteraard van zich horen op social media.

Uit de berichten van Britney is het altijd lastig opmaken of het goed met haar gaat of dat ze het pad even kwijt is en vandaag is dat niet anders. Zelf deelt ze een vrolijke foto met haar geliefde, die haar overigens gek vasthoudt, en hij deelt een filmpje van zijn 'koningin'. Daar is Britney weer haar bijzondere en karakteristieke zelf. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney Spears neemt een break na rechtszaak met vader
Lees ook

Britney Spears neemt een break na rechtszaak met vader

Blijkbaar had Brit zoveel zin in haar verjaardag dat ze extra vroeg het verjaardagsbericht heeft gedeeld. Op 1 december slingerde ze het bericht al de wereld in, waarna fans hun idool erop wezen dat ze nog helemaal niet jarig was. 'Gefeliciteerd! ... Morgen', schrijft actrice Ruby Rose. 'Het is morgen, Britney', deelt een fan. 

In aanloop na haar verjaardag vertrok Britney met haar liefde naar Hawaii. Op het zonovergoten eiland hoopt ze de afgelopen maanden een plekje te kunnen geven. Ze heeft een pittige tijd achter de rug en moet bijkomen van de rechtszaak die ze tegen haar vader Jamie heeft aangespannen. 

Hij is sinds haar mentale inzinking in 2008 verantwoordelijk over haar financiën. Britney wil dat Jamie 'ontslagen' wordt als conservator, omdat ze onder zijn juk uit wil. Desondanks claimt de popzangeres nog altijd dat ze gelukkiger dan ooit is.

Lees meer over
Britney SpearsVerjaardag