Vertrek zeg

Ik Vertrek-stel Aadje en Richard: 'Uitzending zien was heftig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSIk Vertrek-stel Aadje en Richard: 'Uitzending zien was heftig'
RTL

Het nieuwe seizoen van 'Ik Vertrek' trapte af met Aadje en Richard. Het stel verliet Naaldwijk om in Spanje een Bed & Breakfast te beginnen. Hoewel de verhuizing en verbouwing niet geheel vlekkeloos verliepen, stromen de boekingen nu binnen.

"Zoiets hadden we nooit verwacht"

Het stel weet niet wat ze overkomt sinds de uitzending, zo vertellen de twee in een interview met het AD. "Er komt zoveel op ons af, niet normaal", stelt Aadje. "Ze herkennen ons hier zelfs in de supermarkt. Ja, er wonen hier heel veel Nederlanders. We krijgen duizenden e-mails, appjes, belletjes en zelfs berichtjes van andere Ik Vertrek-echtparen. Niet normaal, zoiets hadden we nooit verwacht.”

Ophef rondom 'verwend' Ik Vertrek-stel
Lees ook

Ophef rondom 'verwend' Ik Vertrek-stel

Aadje en Richard kochten een villa in het Spaanse Calpe, vlak voor de corona-uitbraak. Eenmaal aangekomen kregen ze droevig nieuws te horen: de vader van Aadje lag op sterven. "Het bekijken van de aflevering was heel heftig", vertelt Aadje. "Ik zag er als een berg tegenop om bewegend beeld van mijn vader terug te zien. Dat hakte er keihard in. Ik heb vreselijk moeten janken, maar gelukkig ook vreselijk moeten lachen. Het is ook mooi dat we dit als aandenken hebben."

Doordat Aadje terugreisde naar Nederland om de uitvaart van zijn vader bij te wonen, kwam hij vast te zitten in ons land tijdens de lockdown. "We hebben ondanks dat nog een goede zomer gedraaid." Toch was het verhuis-avontuur niet de kerst op de taart van dit jaar. Aadje werd ook door Richard ten huwelijk gevraagd. "We wilden eigenlijk in september 2021 als we 15 jaar samen zijn, maar dat hangt allemaal nog af van dat pokkecorona."

RTL Boulevard sprak onlangs ook met het stel, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Ik Vertrek