Oh dennenboom

Foutje! Prins Harry aangezien voor kerstboomverkoper

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFoutje! Prins Harry aangezien voor kerstboomverkoper
RTL

Hoewel prins Harry (36) lid is van de meest beruchte koninklijke familie ter wereld, werd afgelopen woensdag duidelijk dat niet iedereen bekend is met de Britse monarchie toen de Hertog van Sussex werd aangezien voor... een kerstboomverkoper.

"Ze lijken echt heel vriendelijke mensen"

Niet alleen in Nederland zijn we dit jaar extra vroeg in de weer met hulst, ballen en lampjes, óók de Britse prins en zijn vrouw Meghan Markle besloten afgelopen week alvast een boom uit te zoeken voor hun huis in Montecito, Californië. Terwijl het koppel hoopte onopvallend hun kerstinkopen te doen, werd de jongste zoon van de Charles en Diana plotseling verward met een van de verkopers.

Prins Harry in diepe rouw na afscheid van peettante
Lees ook

Prins Harry in diepe rouw na afscheid van peettante

Een werknemer die ter plaatse was deelde het geinige misverstand met de wereld via Twitter. 'Meghan en prins Harry kwamen vandaag naar mijn werk en we hebben hen een kerstboom verkocht', schreef hij. 'Het was een anticlimax, maar een heel, heel interessante ervaring.'

Volgens de verkoper zou het paar onopgemerkt gebleven zijn, mits een klein jongetje de royal niet om hulp gevraagd zou hebben. 'Ze lijken echt heel vriendelijke mensen', aldus de medewerker.

Het koningspaar en hun 19 maanden oude zoontje Archie brengen dit jaar voor het eerst de feestdagen door in Amerika. Eerder brachten ze de decembermaand door met koningin Elizabeth en de rest van de koninklijke familie op het landgoed Sandringham. Vorig jaar huurden de hertog en hertogin van Sussex een huis op Vancouver Island in Canada, om wat tijd door te brengen met de moeder van Meghan.

Ook ons koningshuis hangt de slingers al op. Royaltydeskundige Justine Marcella zou het zeer kunnen waarderen als de koning en koningin meer zouden laten zien van hun kerstviering.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle