te slim af

Fien Vermeulen na drie keer afwijzen te zien in De Slimste Mens

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFien Vermeulen na drie keer afwijzen te zien in De Slimste Mens
RTL

Fien Vermeulen (29) is eindelijk gezwicht voor 'De Slimste Mens'. De radio-dj vertelt in een korte video al drie keer te zijn benaderd, maar dit seizoen het spelletje pas aan te hebben gedurfd.

"Als ik heel zenuwachtig ben, dan klap ik dicht"

Fien is groot fan van het format, maar is stiekem wel een beetje bang voor Maarten van Rossem. "In de huiskamer gaan heel veel dingen je goed af, maar als je het dan echt moet gaan doen… dan is het wel even wat anders", lacht ze in de video.

Hoge verwachtingen heeft ze dan ook niet. Volgens haar heeft het deels ook te maken met geluk. "Als ik heel zenuwachtig ben, dan klap ik dicht", vertelt Fien. "Zo wist ik net niet meer hoe de oudste dochter van koning Willem-Alexander en Máxima heet. Nou, tel je winst maar uit, niet dus."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Anna Nooshin doet mee aan De Slimste Mens: 'Héél eng'
Lees ook

Anna Nooshin doet mee aan De Slimste Mens: 'Héél eng'

Fien doet vooral mee voor haar moeder, die al jaren fan is. "Dus ik zit hier voor jóú. Voor die selfie met Maarten en Philip!" Ook Anna Nooshin is één van de deelnemers van het komende seizoen. De influencer vindt het bijzonder spannend om mee te doen aan het programma, waarin algemene kennis centraal staat.

Andere bekende namen die meedoen zijn Helga van Leur, Rob Kemps van de Snollebollekes, Guus Meeuwis, Sharon de Miranda en Emma Wortelboer.

De eerste aflevering van de hitquiz is op 14 december te zien. Afgelopen seizoen won NOS Journaal-presentatrice Astrid Kersseboom.

Lees meer over
De Slimste Mens