same old love

Selena Gomez niet aan het daten: 'Focus op wat me gelukkig maakt'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSelena Gomez niet aan het daten: 'Focus op wat me gelukkig maakt'
RTL

Selena Gomez (28) werd de afgelopen weken in verband gebracht met NBA basketballer Jimmy Butler (31), met wie ze volgens diverse Amerikaanse media een romance zou hebben. Maar daar klopt volgens woordvoerders van de zangeres helemaal niets van.

"Ze focust zich op dat wat haar gelukkig maakt"

"Selena heeft een paar gezellige avondjes uit gehad met Jimmy, maar stelt zichzelf geen doelen wat betreft een eventuele relatie. Ze vindt het leuk om te daten, maar voelt zich er ook prettig bij om single te zijn. Ze zit nu niet te wachten op een serieuze relatie," aldus Selena's woordvoerder.

'Selena Gomez aan het daten met basketballer Jimmy Butler'
Lees ook

'Selena Gomez aan het daten met basketballer Jimmy Butler'

Volgens de woordvoerder zit Selena's geluk niet in het hebben van een partner. "Ze focust zich op dat wat haar gelukkig maakt. En dat kan van alles zijn. Het is raar om te denken dat geluk slechts van een geliefde zou kunnen komen. Daarbij stelt ze hoge eisen aan de persoon die uiteindelijk haar levenspartner wordt. Die persoon moet betrouwbaar, zelfverzekerd, lief, grappig en ondersteunend zijn. Voor minder gaat ze niet en dat is meer dan terecht. Ze verdient niets dan het allerbeste."

Lees meer over
Selena GomezLiefde