EEN BEETJE VERLIEFD

Zó vroeg André Hazes zijn Monique ten huwelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZó vroeg André Hazes zijn Monique ten huwelijk
RTL

Gisteravond maakte André Hazes (26) bekend dat hij zijn vriendin Monique Westenberg (42) ten huwelijk heeft gevraagd. Later die avond vertelde Monique hoe haar grote liefde het aanzoek precies had volbracht. En kosten noch moeite zijn gespaard gebleven.

"Alles tot in de puntjes geregeld"

Op haar Instagram vertelt Monique hoe de avond precies in zijn verloop ging. In eerste instantie werd ze nietsvermoedend opgehaald door een vriendin om mee te gaan naar een gala voor haar werk. 'Zo kwamen wij aan bij het Wereld Museum in Rotterdam, waar het muisstil was. Ik liep vooruit de stille schemerige zaal in en op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje', aldus Monique. Op de achtergrond draaide 'Time Of My Life', wat voor Monique hét trouwliedje is.

'Daar achter in die prachtige zaal stond mijn liefde, tussen tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen, in smoking! De meters naar hem toe waren zó spannend, want ik voelde natuurlijk in iedere cel wat er ging gebeuren', schrijft Monique op Instagram. André sprak woorden tot Monique, 'maar die hele riedel tekst die hij al weken had ingestudeerd heb ik niet eens gehoord', vertelt ze. 'Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs aan papa mijn hand gevraagd zoals het hoort. Nu heerlijk samen nagenieten van dit bijzondere moment .'

André vraagt Monique ten huwelijk: 'M'n grote liefde zegt JA'
Lees ook

André vraagt Monique ten huwelijk: 'M'n grote liefde zegt JA'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes vertelde een tijdje terug dat hij te veel met zichzelf bezig was. De zanger is daarna een hele andere weg ingeslagen, waarin hij zelf ook veel meer geluk vindt. In de video hieronder vertelt hij er alles over.

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg