Temptation baby

Arda en Amber van Temptation Island zijn ouders geworden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ambervgxxArda en Amber van Temptation Island zijn ouders geworden
RTL

Arda (26) en Amber (22), bekend van 'Temptation Island' zijn voor het eerst ouders geworden, zo maakt het stel via Instagram bekend. De twee hebben een jongetje mogen verwelkomen.

"We wachten rustig af tot de kleine eraan komt"

De volgers van het stel werden via Stories op Instagram op de hoogte gehouden van de bevalling. Zo schrijft Arda dat de pijn 'niet te harden was' voor Amber. 'We wachten rustig af tot de kleine eraan komt.'

Uiteindelijk kwam het jochie, wiens naam nog niet bekend is gemaakt, vanochtend ter wereld. Amber deelde kort daarna een eerste foto van haar en haar kleine man. 

© Instagram: @Arda.trkr
© Instagram: @Ambervgxx

Arda en Amber deden niet mee als stel aan Temptation Island, maar de vonk sloeg later pas over. Arda deed in eerste instantie mee met zijn toenmalige vriendin Elke, maar viel uiteindelijk als een blok voor Amber, die als verleidster te zien was in het programma. Al vrij snel besloten de twee om samen te gaan wonen en nu is er zelfs een Temptation-baby.  

Ook in Temptation Island: Love or Leave staat er weer heel wat te gebeuren. Wat gebeurde er nou écht tussen Daisy en Greg bijvoorbeeld? In Love Therapy krijg je het antwoord.

Lees meer over
Temptation Island