VERY SOCIAL MEDIA

Bridget Maasland reageert op online haatreacties: 'Mag dít wel?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBridget Maasland reageert op online haatreacties: 'Mag dít wel?'
RTL

Bridget Maasland (46) is de afgelopen dagen weer volop in het nieuws. Eerst omdat ze een naaktfoto van zichzelf deelde op Instagram, daarna omdat ze de vuile was rondom haar ex André Hazes buiten hing. Daar kreeg de presentatrice op social media reacties op waar de honden geen brood van lusten. Op die reacties reageert Bridget nu weer met een nieuwe foto.

"Zeg dan niets"

Op Instagram deelt Bridget een foto van zichzelf zonder make-up. 'En nu met mijn kleding aan en (volgens sommigen) oude hoofd op de bank', schrijft de presentatrice bij de foto. 'Mag dit wel?' vraagt ze zich hardop af. Daarop volgt nog een in hashtags verpakte boodschap voor alle mensen die haar negatieve reacties sturen: 'Als je niks aardigs te zeggen hebt, zeg dan niets.' 

Gisteren plaatsten veel mensen onder een Instagram-post van RTL Boulevard hatelijke reacties over Bridget, waar ze vervolgens zelf op reageerde. In haar antwoorden maakte ze duidelijk vorig jaar door André Hazes ten huwelijk te zijn gevraagd. Later bevestigde Bridget aan RTL Boulevard dat ze daarop 'ja' had gezegd.

Bridget Maasland geeft toe: 'André vroeg mij ook ten huwelijk'
Lees ook

Bridget Maasland geeft toe: 'André vroeg mij ook ten huwelijk'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De ophef van gisteren volgt na het nieuws dat André Hazes zijn vriendin Monique Westenberg ten huwelijk vroeg. In de video hieronder zie je precies hoe hij dat deed.

Lees meer over
Bridget Maasland