ROZE WOLK

Jessie uit Utopia is vader geworden van een dochtertje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jessievandegraafofficialJessie uit Utopia is vader geworden van een dochtertje
RTL

Jessie van de Graaf, bekend van zijn deelname aan 'Utopia', zweeft momenteel samen met zijn lieve Saskia op een roze wolk. Op 16 december zijn de twee namelijk vader en moeder geworden van hun dochtertje, Mikky.

"Zo klein en zo lief"

Op Instagram deelt Jessie een foto van nét na de bevalling, waar vader en moeder stralend op staan met hun kleine wondertje. 'Op 16-12-2020 om 09:01 uur is onze dochter Mikky van de Graaf geboren', schrijft de realityster bij de foto. 'Zo klein en zo lief. Wij zullen er altijd voor jou zijn.'

Het betekent voor Jessie ontzettend veel dat hij nu vader is. Eerder gaf hij al aan dat de komst van een dochter hem meer zingeving in het leven gaf. 'Ik word papa en die taak neem ik maar al te graag op me', aldus de Utopia-ster. 'Wat hebben we veel meegemaakt in het afgelopen half jaar. Het kon ons breken, maar maakte ons sterker. En nu staan we hier', zei hij eerder.

Jessie uit Utopia heeft door dochter weer een doel in zijn leven
Lees ook

Jessie uit Utopia heeft door dochter weer een doel in zijn leven

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jessie heeft de afgelopen jaren ook heel wat voor zijn kiezen gekregen. Als kind wilde hij maar één ding; profvoetballer worden. Jessie: 'Tot ik op 18-jarige leeftijd, na vele teleurstellingen, stopte met voetbal. Er was zoveel gebeurd, er was me zoveel ‘beloofd’. Mijn droom spatte uiteen.' Wat toen begon was een zoektocht van meer dan tien jaar naar wie hij nu écht is. Naar eigen zeggen ontspoorde hij af en toe volledig en waren veel mensen in zijn omgeving de dupe van zijn acties. 'Nu, vele jaren en vele verhalen verder, durf ik eindelijk weer te dromen! Ik heb weer een groter doel in mijn leven.'

Voormalig Utopia-sterren Romy en Cemal zijn onlangs ook voor het eerst ouders geworden van hun dochtertje Marley. Ze vertelden voorafgaand aan de bevalling over hun geluk samen in Louisa Laat Ze Weer Lachen. Je ziet het in de video hieronder.