wat een bevalling

Justine Marcella bevrijdt Bridget Maasland na opnames

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @justine_marcella/@bridgetmaaslandJustine Marcella bevrijdt Bridget Maasland na opnames
RTL

Klein probleempje na de opnames van RTL Boulevard afgelopen weekend. Nadat Bridget Maasland (46) vast bleek te zitten in haar hoge laarzen - menig vrouw herkent waarschijnlijk het probleem - moest ze de hulp van royaltydeskundige Justine Marcella (50) inschakelen om zichzelf te bevrijden. Samantha Steenwijk (34) legde het tafereel zorgvuldig vast.

"Wat een bevalling op de werkvloer"

Bridget werd letterlijk en figuurlijk van de visagiestoel getrokken in een poging om haar benen uit de laarzen te krijgen, maar het is gelukt. 'Wat een bevalling op de werkvloer', schrijft Samantha bij het hilarische filmpje van haar tv-collega's. Ondertussen gieren Justine en Bridget het uit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Samantha Steenwijk showt haar nieuwe 'twee onder één kap'
Lees ook

Samantha Steenwijk showt haar nieuwe 'twee onder één kap'

Samantha's volgers lachen inmiddels net zo hard mee. Velen delen het lachpoppetje als reactie, terwijl een ander de gouden tip deelt. "In het vervolg met je voeten in een plastic zakje en dan in je laars. Krijg je ze makkelijk aan en uit", vertelt een volger. "Ga stuk hier. Vind Bridget Maasland ook zo'n leuk wijf", schrijft iemand anders.

Bridget heeft het ondertussen maar druk met presenteren en interviewen voor RTL Boulevard. Onlangs sprak ze George Clooney die haar een wel heel ongewone vraag stelde vóór het interview überhaupt begonnen was. 

Lees meer over
Justine MarcellaBridget MaaslandSamantha Steenwijk