HEB JE EVEN?

Chantal Janzen gestoord tijdens vrij intiem moment op de wc

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen gestoord tijdens vrij intiem moment op de wc
RTL

Chantal Janzen (41) werd deze ochtend bruut gestoord toen ze op de wc zat, om haar behoefte te doen. Daar had zoontje Bobby weinig boodschap aan. Hij drong gewoon binnen in het kleinste kamertje van het huis, om zijn moeder te storen.

"Met peuter en baby Yoda op de wc"

Chantal deelt een foto van het bewuste moment op haar Instagram, waar we haar blote benen nog op zien staan. 'Met peuter en baby Yoda op de wc. Stel je voor dat ik deze 45 seconden even in mn eentje had doorgebracht. Nee dat was echt zielig geweest. Ook voor baby Yoda', schrijft Chantal.

'Waarom willen kleine kinderen dit toch altijd?' vraagt ze zich vervolgens af. Het lijkt in ieder geval een probleem dat bij meer ouders voorkomt. 'Mijn kinderen deden dit ook altijd', reageert iemand. 'En tegenwoordig doen mijn kleinkinderen het.' Een ander: 'Samen op de wc is gewoon gezelliger.'

Chantal Janzen onzeker over uiterlijk: 'Soms wel eens jaloers'
Lees ook

Chantal Janzen onzeker over uiterlijk: 'Soms wel eens jaloers'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal is met haar vak als presentatrice uiteraard ontzettend druk. Soms heeft ze daardoor wel eens een schuldgevoel richting haar kinderen. In onderstaande video vertelt ze daar alles over.

Lees meer over
Chantal Janzen