Mr. EN MRS CLAUSE

Travis Scott en Kylie Jenner delen speelgoed uit aan kinderen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Travis Scott en Kylie Jenner delen speelgoed uit aan kinderen
RTL

Voor duizend kinderen in de Amerikaanse stad Houston was het dinsdag al een beetje kerst. Travis Scott (28) deelde in zijn geboorteplaats cadeautjes, maaltijden en mondkapjes uit.

De rapper werd bijgestaan door zijn dochter Stormi (2) en haar moeder Kylie Jenner, die een aantal momenten vastlegde en de kiekjes deelde op haar Instagram Stories. Bij een foto van Stormi die gekleed in een overall met mondkapje op de voorraad inspecteert, schreef ze: "Deze grote meid helpt haar pappa." Alhoewel de twee erg vaak samen worden gezien, is niet bekend of Kylie en Travis weer een relatie hebben of gewoon veel tijd doorbrengen met hun dochter.

Travis Scott deelt studiebeurzen uit aan Afro-Amerikanen
Lees ook

Travis Scott deelt studiebeurzen uit aan Afro-Amerikanen

De uitdeelactie van Travis was een initiatief van zijn stichting, de Cactus Jack Foundation. Daarmee helpt hij kansarme kinderen en jongeren. Vorige maand maakte de rapper, die eigenlijk Jacques Webster heet, bekend dat de foundation studiebeurzen gaat uitloven. Ook lanceerde hij toen zijn plannen om 'Cactus Jack Gardens' aan te leggen bij basisscholen, zodat scholieren meer kunnen leren over het verbouwen van groente en fruit en het belang van gezond eten.

Lees meer over
Kylie Jenner