CLAPBACK

Rachel Hazes reageert op online haters: 'Weten niet hoe 't zit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Rachel Hazes reageert op online haters: 'Weten niet hoe 't zit'
RTL

Rachel Hazes (50) reageert in een bericht op Instagram op de vervelende reacties die ze soms richting haar hoofd geslingerd krijgt. 'Ga alsjeblieft niet weer beginnen met wie of wat ik mij bezig moet gaan houden', sneert Rachel op social media.

"Probeer ondanks alles toch het beste eruit te halen"

Rachel ligt sinds deze ochtend onder vuur op Instagram, omdat ze daar een foto deelde met tassen vol dure spullen. 'Walgelijk' en 'ongepast in deze tijd', noemen haar volgers het. Daar is Rachel niet van gediend. 'Probeer ondanks alles toch het beste eruit te halen en vooral lief te hebben', schrijft ze nu.

'En voor de negatieve mensen, jullie weten niet hoe het werkelijk zit dus dan moet je ook niet oordelen', zegt Rachel duidelijk. Zelf wenst Rachel de mensen die haar nu lastigvallen in ieder geval wél het beste. 'Lieve mensen, geniet van al jullie dierbare om jullie heen en koester de mooie momenten. Veel liefs en een gezond 2021.'

Rachel Hazes onder vuur na pronken met dure spullen
Lees ook

Rachel Hazes onder vuur na pronken met dure spullen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs kwam uiteraard het grote nieuws naar buiten dat Rachels zoon André zijn vriendin Monique ten huwelijk heeft gevraagd. Het is geen groot geheim dat Rachel en Monique niet goed met elkaar door een deur kunnen. In de video hieronder vertelt Rachel over het feit dat ze geen toenadering meer tot Monique zal zoeken.

Lees meer over
Rachel Hazes