lachen gieren brullen

Eerste beelden satirische cartoon prins George uitgebracht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEerste beelden satirische cartoon prins George uitgebracht
RTL

HBO Max komt binnenkort met de satirische animatieshow 'The Prince' op de proppen en hebben alvast een warmmakertje gedeeld op Instagram. In de tekenserie draait het om prins George (7), maar ook zijn koninklijke familie maakt hun opwachting. Queen Elizabeth (94) schittert naast hem in de eerste beelden.

"Coachella werd gecanceld, de nieuwe James Bond-film bleef maar uitgesteld worden"

De animatieserie komt van de hand van Family Guy-maker Gary Janetti en er wordt vooral gefocust op het zoontje van prins William en Kate Middleton. Het idee voor de show is ontstaan door Gary's Instagram-account waarop hij doet hij alsof hij de jonge prins is en grappen maakt over het Britse koningshuis. George en zijn grootmoeder brengen een kersttoespraak ten gehore in de eerste beelden van The Prince.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Malta wil dat Britse prins George bijzonder cadeau afstaat
Lees ook

Malta wil dat Britse prins George bijzonder cadeau afstaat

In de kersttoespraak bespreken George en queen Elizabeth wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Zo bespreken ze de coronapandemie, sociaal onrecht en bosbranden, maar ook de wat minder extreme voorbeelden. "Coachella werd gecanceld, de nieuwe James Bond-film bleef maar uitgesteld worden", zeurt de tekenversie van het jonge prinsje. Het voorproefje van The Prince is een lekkermakertje, maar wanneer de serie te zien zal zijn is nog onbekend. 

Lees meer over
Prins GeorgeKoningin Elizabeth IICartoonsAnimatieserie