Hoe leuk vinden we dat?

Mattheüs en Imen van Love Island openhartig over hun relatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Imen DirieMattheüs en Imen van Love Island openhartig over hun relatie
RTL

Zijn Mattheüs en Imen een nieuw 'Love Island'-setje? Het lijkt op social media dat de twee elkaar helemaal gevonden hebben. In een nieuwe video op het YouTube-kanaal van Imen geven de twee meer uitleg.

"We hebben ervoor gekozen elkaar vaker te zien"

Hoewel Mattheüs Love Island verliet met yogalerares Jaimy, hield hun relatie geen stand. Imen werd op haar beurt bedonderd door Remco, maar beiden lijken niet lang bij de pakken neer te hebben gezeten. De twee Love Island-sterren zijn bijzonder vaak bij elkaar. Matthy legt in de video uit waarom ze elkaar zo vaak zien en schuift het allemaal af op 'werk'.

Famke Louise heeft kerst doorgebracht met Love Island-ster
Lees ook

Famke Louise heeft kerst doorgebracht met Love Island-ster

In België is de regel namelijk dat ze één 'knuffelcontact' mogen hebben en omdat de voetballer veel in Nederland is, heeft hij Imen gekozen. "We hebben ervoor gekozen elkaar vaker te zien, omdat we veel ‘samen moeten doen'. Dat is onze keus", vult Imen hem aan.

De twee zijn zelfs samen op vakantie geweest, maar dat was vooral werk gerelateerd. "We spreken inderdaad veel met elkaar af."

Raphaëlla, die in de villa steun vond bij Imen nadat Mattheüs haar dumpte, liet zich eerder al uit over het koppel. Toen iemand haar op Instagram vroeg of het pijn doet om hen zo close te zien, liet ze weten te liegen als ze zou zeggen dat het haar niets deed. 'Ik denk niet dat iemand zijn/haar beste vriend(in) graag ziet met iemand die uiteindelijk je hart heeft gebroken. Maar ik ben blij voor ze dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. Ik wens ze allebei heel veel geluk in hun leven.'

Lees meer over
Love Island