bruidegom jay

Papa Jay staat er niet meer alleen voor, vraagt lief ten huwelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Roland J. Reinders voor KRO-NCRVPapa Jay staat er niet meer alleen voor, vraagt lief ten huwelijk
RTL

Dankzij het programma 'Een Huis Vol' maakten we kennis met de alleenstaande vader Jay. Na te zijn verlaten door zijn vrouw, stond hij alleen voor de opvoeding van hun vijf kinderen. Inmiddels is er een nieuwe vrouw in zijn leven, waar hij zelfs meer gaat trouwen!

"De jongens zien Saffiera echt als moeder"

In een interview met RTV Rijnmond laat Papa Jay, zoals hij door iedereen wordt genoemd, weten verloofd te zijn met zijn Saffiera. Jay’s aanstaande bruid werd meteen goed opgenomen in de familie, al was het wel even wennen. "De oudsten vonden het misschien eng. Dan is er weer iemand die mogelijk weg kan gaan. De jongens zien Saffiera echt als moeder", vertelt hij verheugd.

De tortelduifjes kunnen dan ook niet wachten hun liefde te bezegelen met een huwelijk, maar vanwege het coronavirus hebben ze besloten daar even mee te wachten. "Het liefst gebeurt dit gewoon thuis. Het is nu afwachten wanneer het kan."

Papa Jay uit Een Huis Vol herdenkt overleden dochtertje
Lees ook

Papa Jay uit Een Huis Vol herdenkt overleden dochtertje

Via crowdfunding werd bijna 100.000 euro opgehaald voor Jay en zijn gezin, iets wat hun leven niet per se makkelijker heeft gemaakt. Hierover vertelt hij openhartig: "Eerst was ik de topvader en nu ben ik de man met geld. Iedereen wil wat van je. Bij de snackbar vragen mensen om voor ze te betalen. Dan vinden ze je ineens gierig."Jay kan dan ook niet echt genieten van het geld: "Het is eerder dat ik er meer verantwoording door voel."

Het gezin is dan ook toe aan een nieuwe start, dat tevens plaatsvindt in een nieuw huis. "We hebben geaccepteerd wat er in het leven is gebeurd en kijken nu verder. Het is hier niet gegaan zoals het moet gaan, maar dat heeft geen invloed op mijn toekomst", aldus de vader.