daar komt de bruid

Jaimie Vaes deelt nieuwe details huwelijk én trouwdatum

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jaimievaesJaimie Vaes deelt nieuwe details huwelijk én trouwdatum
RTL

Alweer 2,5 jaar geleden werd Jaimie Vaes (31) ten huwelijk gevraagd door Lil’ Kleine (26) op het Spaanse eiland Ibiza. Van een bruiloft is het (nog) niet gekomen, maar volgens de influencer hebben ze wel een datum geprikt. Dat vertelt ze in een nieuwe aflevering van 'Koen’s Cocktails'.

"Mocht corona het toelaten, dan om en nabij begin volgend jaar zomer"

In eerste instantie had het koppel plannen om in mei 2019 in het huwelijksbootje te stappen, maar dat werd vanwege Jaimies zwangerschap een jaar verplaatst. "Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven", zei de rapper toen.

Vanwege het coronavirus vond óók dit jaar hun sprookjeshuwelijk niet plaats. In de video vertelt Jaimie dat er inmiddels wel weer een nieuwe datum is geprikt. Wanneer precies houdt ze nog even geheim, wel geeft ze een indicatie: "Mocht corona het toelaten, dan om en nabij begin volgend jaar zomer."

Bibi Breijman en Jaimie Vaes in Vier Handen Op Eén Buik
Lees ook

Bibi Breijman en Jaimie Vaes in Vier Handen Op Eén Buik

Jaimie klapt in de video ook uit de school over de kledingkast van zoontje Lío, die gevuld is met de meest luxe merken. "Hij loopt niet alleen in merkkleding", vertelt ze. "Hij heeft ook gewoon kleding van Zara en ook HEMA heeft hele fijne kinderkleding. Hij loopt niet in rompertjes van Chanel." Al doet onderstaande video anders vermoeden...

Lees meer over
Lil KleineJaimie VaesKoen Kardashian