André tijden

André en Monique zouden zomaar op déze dag kunnen trouwen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré en Monique zouden zomaar op déze dag kunnen trouwen
RTL

André Hazes (26) en zijn Monique (43) zijn druk bezig met het voorbereiden van wat nu al hét showbizz-huwelijk zal worden. De zanger vroeg zijn grote liefde onlangs ten huwelijk, maar een trouwdatum lijkt nog ver weg te zijn.

De bruid en bruidegom to be hebben een flinke wensenlijst voor het mooiste dag van hun leven. Zo wil Monique het klein houden, maar wil André juist groots uitpakken. Een ding is zeker, het feestje zal niet in Nederland gaan plaatsvinden. De twee vertrekken naar het buitenland om elkaar het jawoord te geven. De 'Leef'-zanger wil daarnaast maar een ding: een huwelijksvoltrekking op het strand.

André Hazes onthult ware reden breuk met Monique
Lees ook

André Hazes onthult ware reden breuk met Monique

Maar met het coronavirus en alle maatregelen in het achterhoofd, kan het nog wel eens een tijdje duren voordat de twee elkaar eeuwige trouw beloven. Toch zou een datum zomaar eens al vast kunnen staan, aldus verschillende media. 14 oktober is het namelijk precies 30 jaar geleden dat André Hazes senior en Rachel in het huwelijksbootje traden. Een mooie datum voor André om groot uit te pakken met Monique.

Dat het een groot feest wordt, dat staat vast. Het huwelijksaanzoek zelf was al een bijzonder spektakel, zoals je hieronder kunt zien.

Lees meer over
André Hazes jr.Monique Westenberg