true love

René Froger viert 29-jarig huwelijksjubileum met Natasja

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRené Froger viert 29-jarig huwelijksjubileum met Natasja
RTL

René Froger (60) en zijn grote liefde Natasja (55) krijgen al ruim 29 jaar geen genoeg van elkaar. Het koppel viert hun huwelijksverjaardag op social media en prijzen elkaar de hemel in.

"Elke dag met jou is een feest"

René laat op Facebook weten getrouwd te zijn met 'de allerliefste en allermooiste'. De zanger en zijn Natasja houden het al een hele tijd met elkaar uit, maar 'elke dag met jou is een feest', verzekert hij haar. 'Mijn grootste liefde en mijn beste vriend. Ik hou zoveel van jou', sluit de Topper zijn ode aan zijn echtgenote af. Ook Natasja grijpt het moment aan om haar man even in het zonnetje te zetten: 'Je bent nog steeds de ware'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuwe look René Froger zorgt voor hilariteit bij kijkers Beau
Lees ook

Nieuwe look René Froger zorgt voor hilariteit bij kijkers Beau

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Natasja en René worden overspoeld met felicitaties van hun bekende vrienden en volgers. De twee stevenen af op hun 30ste jubileum, wat betekent dat ze volgend jaar officieel de 'parel'-status van hun huwelijk hebben behaald. 

Dit mag dan een hoogtepunt van het jaar zijn, maar de Frogers hebben ook een dieptepunt meegemaakt de afgelopen tijd. Hun goede vriend Dominic Grant is overleden. In de video hieronder vertelt René over het grote gemis.

Lees meer over
Rene FrogerNatasja FrogerHuwelijkBruiloftLiefde