uit het oog, uit het hart

Raphie van Love Island wil niets meer te maken hebben met Imen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandnlRaphie van Love Island wil niets meer te maken hebben met Imen
RTL

De 'Love Island'-soap rondom Raphaëlla, Imen en Mattheüs is nog steeds bezig. Via Instagram laat Raphie weten zowel haar ex Mattheüs, als voormalig beste vriendin Imen niet meer te spreken.

"Ik heb geen zin om er een enorm drama van te maken"

'Ik heb met allebei geen contact meer. Ik denk dat iedereen ook wel weet waarom, maar ik heb geen zin om er een enorm drama van te maken (…) It is what it is, alles gebeurt met een reden', laat de Love Island-babe weten via Instagram Stories. Het feit dat Imen en Mattheüs haast aan elkaar vastgeplakt lijken, zou de oorzaak zijn van de breuk.

Mattheüs en Imen van Love Island openhartig over hun relatie
Lees ook

Mattheüs en Imen van Love Island openhartig over hun relatie

Niet dat de Belgische dame daar moeite mee heeft, want ze laat weten dat het met haar 'supergoed gaat'. Of Imen en Mattheüs daadwerkelijk een nieuw koppel zijn moet nog blijken. Eerder lieten de twee weten zoveel tijd met elkaar door te brengen vanwege 'werk'. In België is de regel dat ze één 'knuffelcontact' mogen hebben en omdat de voetballer veel in Nederland is, heeft hij Imen gekozen. "We hebben ervoor gekozen elkaar vaker te zien, omdat we veel ‘samen moeten doen'. Dat is onze keus", vult Imen hem aan.

Lees meer over
Love Island