muck, youp en...

Kim Kötter en Jaap Reesema staan voor lastige keuze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kötter en Jaap Reesema staan voor lastige keuze
RTL

Over een maand is Kim Kötter (38) uitgerekend van haar derde zoontje. Alleen de naam van baby nummer drie is nog een dingetje, zo vertelt de voormalig Miss Nederland op haar YouTube-kanaal.

"Als er nog één naam bijkomt die we allebei top vinden, dan zou dat geweldig zijn"

In haar nieuwste vlog vertelt Kim dat zij en haar man Jaap een paar namen hebben die ze 'wel prima' vinden, maar de perfecte naam hebben ze nog niet gevonden. "Als er nog één naam bijkomt die we allebei top vinden, dan zou dat geweldig zijn", vertelt ze aan haar kijkers.

Volgens Kim is het voor jongens extra moeilijk om een originele, Nederlandse naam te vinden die ook nog eens lekker klinkt met de namen van haar oudste kids: Muck en Youp.

Kim Kötter vindt thuiswerken lastig: 'Hoe doen jullie dit?'
Lees ook

Kim Kötter vindt thuiswerken lastig: 'Hoe doen jullie dit?'

De mama bespreek in haar video ook nog even kort haar zorgen over de bevalling. Het kleine ventje ligt namelijk in een stuit, wat betekent dat de billen of voetjes van de baby naar beneden liggen in plaats van het hoofdje. In dit soort situaties wordt daarom vaak het kindje gehaald met een keizersnede omdat de risico's hoger zijn bij een normale bevalling. 

Kim is op 14 februari uitgerekend, een echte liefdesbaby dus. Eerder vertelde ze aan RTL Boulevard dat ze de zwangerschap totaal niet had zien aankomen:

Lees meer over
Kim KötterJaap Reesema