TRUST NOBODY

Molloten in de war na 'dubieuze tekst' over Lakshmi

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Joy Hansson / AVROTROSMolloten in de war na 'dubieuze tekst' over Lakshmi
RTL

Gisteravond trapte het 21e seizoen van 'Wie is de Mol?' af. Uiteraard betekent dat ook dat de Molloten weer als een malle jagen op allerlei hints die kunnen leiden tot de ontmaskering van de Mol. Een opvallend feitje in de uitzending was een bordje met de naam van Lakshmi (27) erop.

"Dit is een bijzondere zin"

Tijdens de opdracht waarbij de kandidaten in duo's langs bordjes moesten fietsen, kwamen veel zinnen in beeld als: 'Rocky wilde in eerste instantie niet de Mol zijn' en 'Marije wilde in eerste instantie wel de Mol zijn.' Bij Lakshmi was er echter een zinnetje in beeld wat bij de Molloten vragen oproept. Het gaat om de zin: 'De Mol wilde Lakshmi in eerste instantie wel zijn.' 

'Dit is een bijzondere zin', schreef een oplettende kijker op Twitter. Een ander: 'Ja dat dacht ik ook al. Het stond hier ook anders dan op de andere bordjes. Heel dubbelzinnig.' Eén kijker vraagt zich af of de vraag 'Wie is de Mol?' nu al beantwoord is. 'Opgelost toch?' schrijft ze. Bij een foto van het bordje met Lakshmi's naam erop.

WIDM-kijkers hebben medelijden met 'de nieuwe Ron Boszhard'
Lees ook

WIDM-kijkers hebben medelijden met 'de nieuwe Ron Boszhard'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

RTL Boulevard sprak met verschillende kandidaten van de nieuwe reeks Wie is de Mol? over het komende seizoen. In de video hieronder vertellen zij wat de kijkers kunnen verwachten.

Lees meer over
Wie is de Mol?