cameraadjes

Big Brother-huis is nu al twee extra bewoners rijker

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Ingo CalíBig Brother-huis is nu al twee extra bewoners rijker
RTL

Er komen al deze week twee extra bewoners bij in het nieuwe 'Big Brother'-huis. Dat verklapten presentatoren Peter Van de Veire (49) en Geraldine Kemper (30) maandagavond aan het eind van de aftrap van de nieuwe reeks van het iconische programma op RTL4. Het gaat om de 57-jarige Els uit Dronten en de 30-jarige Nick uit Morkhoven.

Vier Belgen en vier Nederlanders lieten zich vier dagen geleden opsluiten in een coronaproof huis in Amsterdam. Zij worden daar dag en nacht gevolgd door meer dan honderd camera's. Vanaf dinsdagochtend kunnen kijkers online 24 per dag hun besognes volgen.

Davina Michelle maakt titelsong Big Brother: 'Vereerd'
Lees ook

Davina Michelle maakt titelsong Big Brother: 'Vereerd'

Tijdens de uitzending op maandagavond leerden de kijkers de acht bewoners kennen en moesten zij van Big Brother, een Vlaamse deus ex machina die de bewoners met regelmaat toespreekt, diverse opdrachten vervullen. 'Big Brother' vroeg bewoner Jowi in ruil voor een feestpakket iedereen een compliment te geven over hun mooie ogen. 

Els© Ingo Calì
Els
Nick© Ingo Calì
Nick

Els

Els is een hardwerkende en zelfstandige vrouw. In het dagelijks leven is zij teamleider bij een rijschool en weet dus goed hoe ze mensen moet sturen. Ze hoopt dat dit in haar voordeel kan gaan werken bij Big Brother. Els heeft twee kinderen, maar zal zichzelf niet als moeder van de groep zien. Els heeft geleerd haar eigen boontjes te doppen en accepteert geen hulp. In haar vrije tijd staat ze het liefst op de tennisbaan. 

Nick

Nick is een rustige, spontane jongen die een sympathieke indruk maakt. Toch gaat hij over lijken om te winnen en zijn gelijk te krijgen. Met zijn droge humor zal hij de grapjas van de groep zijn en makkelijk mensen met zich mee krijgen. Wellicht dat zijn kookkunsten daar ook aan bijdragen. Nick heeft al een flinke muziekcarrière achter de rug. Hij begon op zijn zestiende met DJ’en, wat al snel serieus werd: samen met zijn compagnon heeft hij vijf keer op Tomorrowland gestaan. Inmiddels zijn ze gestopt. 

Het programma Big Brother was gedurende de uitzending doorlopend trending topic onder Nederlandse Twitter-gebruikers. Er was echter wel kritiek op het feit dat er doorlopend beelden werden getoond van vier dagen geleden.

Het was aan de slot van de uitzending ook niet duidelijk of de twee nieuwe bewoners aankomende nacht, of al eerder het huis hebben betreden. RTL laat desgevraagd weten dat Els en Nick in de nacht van zondag op maandag al stiekem het huis zijn ingeslopen, zonder dat de anderen het hebben gemerkt.

Lees meer over
Big Brother