new year, new me

Yolanthe slaat zich door twee tegenslagen heen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPYolanthe slaat zich door twee tegenslagen heen
RTL

Op werkgebied zit het Yolanthe Cabau (35) momenteel even flink tegen. Op social media vertelt ze dat maar liefst twee filmprojecten waaraan ze meewerkt op de lange baan zijn geschoven door het coronavirus.

"Om de beste versie van mezelf te worden, heb ik een speciale routine ontwikkeld dat me zoveel plezier heeft gegeven"

Yolanthe zou Yolanthe niet zijn als ze geen positieve draai aan het vervelende nieuws zou geven. In een Engelstalig bericht - de actrice zit immers weer in Los Angeles met haar zoon Xess Xava - vertelt ze dat ze nu juist extra tijd heeft om een nieuw project op te pakken.

'Ik kan niet wachten om het met jullie te delen, maar ik moet nog even geduldig blijven. Ik krijg veel vragen over mijn work-out-schema, dieet, sportkleding en meditatie', hint Yo op haar nieuwe project. 'Ik sport nu een paar jaar en ik hou er ontzettend van!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Glamourprinses Yolanthe laat zich van haar echte kant zien
Lees ook

Glamourprinses Yolanthe laat zich van haar echte kant zien

Yolanthe wordt zelfs persoonlijk door haar liefdesverdriet aan te stippen in het bericht. 'Net als velen had ik een gebroken hart, verloor ik geliefden en had ik privé problemen. Om de beste versie van mezelf te worden, heb ik een speciale routine ontwikkeld die me zoveel plezier heeft gegeven.' 

De vele zussen die Yolanthe heeft zijn inmiddels ook helemaal om en zweren bij deze nieuwe 'lifestyle'. Het is nog niet bekend wanneer Yo live gaat met haar nieuwe lifestyle-beweging, maar ze houdt haar volgers daar ongetwijfeld over op de hoogte.

Hoewel Wesley in 2020 meerdere malen hintte op een verzoening met zijn Yolanthe, lijkt zij op haar beurt definitief een punt achter de relatie te hebben gezet. In de video hieronder wordt duidelijk dat ze een hereniging met Wes voorgoed uitsluit. 

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau