hete thee

Drama-alert! De bom barst volledig in Prince Charming

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDrama-alert! De bom barst volledig in Prince Charming
RTL

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier; de deelnemers van 'Prince Charming' vliegen elkaar helemaal in de haren. In aflevering 5 is te zien hoe alle mannen zich tegen één iemand in het bijzonder keren.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Prince Charming aflevering 5.

"De fittie was helemaal aan"

In de eerste vier afleveringen werd al duidelijk hoe de deelnemers van Prince Charming het uitstekend met elkaar kunnen vinden - behalve Mitchell. Hij lijkt de vreemde entertainment-eend in de bijt. Tijdens het verjaardagsdiner botste hij al met Alastair, maar nu die terug naar Nederland is gevlogen lijkt de band met de anderen ook flink bekoeld.

Sezer openhartig over afwijzing Marvin in Prince Charming
Lees ook

Sezer openhartig over afwijzing Marvin in Prince Charming

Alle drama begint wanneer Dignum eindelijk zijn momentje heeft met Marvin. Ze zitten nog geen drie minuten te kletsen of Mitchell nodigt iedereen uit om naar zijn rookshow te komen kijken. Hoewel de dans van de showpony niet bij iedereen in goede aarde valt, reageert iedereen nog vrij positief. Dat slaat echter compleet om wanneer Ferdi erachter komt dat zijn slaapkamer volledig blauw staat van de rook. Wat volgt is een woordenwisseling tussen team Ferdi, bestaande uit Ferdi, Ricky en Dignum, en team Mitchell... enkel bestaande uit Mitchell.

De ruzie lijkt in de kiem gesmoord, maar Mitchell kan het niet laten om Dignum ervan te beschuldigen alleen maar aan de datingshow mee te doen voor zijn Insta-fame: "Maar je deed het toch voor de volgers?" En dan gaat het écht los tussen de heren. Om met de woorden van Ricky te spreken: "De fittie was helemaal aan."

Terwijl de mannen in de villa ruziën, zit Marvin front row in de tuin. Of hij alles van de ruzie meekrijgt, is de vraag. Maar team Ferdi heeft hem snel bijgepraat, waarna Mitchell besluit: "Ik ga gewoon mijn spulletjes pakken." Hij maakt de keuze terug naar Nederland te gaan. Prince Charming Marvin is ook tot de conclusie gekomen dat hij en Mitchell geen goede match zijn.

© Videoland

Hoe kijkt Mitchell terug op zijn Prince Charming-avontuur? Je ziet het aanstaande vrijdag in onze online videoserie Date or No Date? op onze website en op Videoland.

Afgelopen week was Sezer te gast. Je ziet het hieronder.

Lees meer over
Prince CharmingVideoland serie