cupido schiet raak

MAFS-experts onthullen eerste twee droommatches van 2021

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de WijkMAFS-experts onthullen eerste twee droommatches van 2021
RTL

Carlo Boszhard (51) is terug met zijn team van relatie-experts om Nederlanders die wanhopig op zoek zijn naar de liefde te helpen in hun zoektocht. In 'Married at First Sight' volgen de kijkers wederom een groep vreemden die met elkaar in het huwelijksbootje stappen. De eerste matches zijn inmiddels gemaakt.

Lizzy en Lars

De experts hebben als eerste Lizzy en Lars aan elkaar gekoppeld. Met een match-score van 80% lijkt niets een goed huwelijk nog in de weg te staan. Met een gezamenlijke passie voor fietsen, roots in Brabant en zelfs dezelfde politieke voorkeur achten de experts de kans groot dat de vonk overslaat.

Op de dertien belangrijke relatiekenmerken scoort dit droomkoppel bijzonder hoog. Zo behalen Lizzy en Lars 81% op normen en waarden, 83% op hechting en 89% op seksualiteit. 

Maak alvast kennis met een aantal nieuwe MAFS-kandidaten
Lees ook

Maak alvast kennis met een aantal nieuwe MAFS-kandidaten

Rein en Danny

Ook de toekomst van Rein en Danny ziet er rooskleurig uit. Met een score van 78% hebben de experts flink hun best gedaan om de ideale match te vinden. De mannen delen dezelfde liefde voor chocolade en de mooie dingen des levens. De grote vraag is: springt de vonk over bij het altaar?

Op persoonlijkheid scoren de heren 79%, op seksualiteit, 80% en communicatie 81%. Cupido hoeft alleen nog maar raak te schieten om hier iets moois op te laten bloeien. 

Married at First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Of kijk alvast vooruit op Videoland.

Lees meer over
Married at First Sight