daar mag op geproost worden

Wat goed! Maxime Meiland en vriend Leroy gaan samenwonen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPWat goed! Maxime Meiland en vriend Leroy gaan samenwonen
RTL

Maxime Meiland (25) is klaar voor de volgende stap met haar vriend Leroy: samenwonen. Dat bevestigt moeder Erica aan RTL Boulevard. Zet de wijn maar vast koud!

Het hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag kan RTL Boulevard melden dat Maxime en haar vriend Leroy op zoek zijn naar een huisje waar ze samen met dochtertje Claire kunnen gaan wonen. Het appartement van cameraman Leroy in Hoofddorp is zelfs al verkocht, dus er is haast bij.

Maxime Meiland schept op over geslachtsdeel van vriend Leroy
Lees ook

Maxime Meiland schept op over geslachtsdeel van vriend Leroy

Dat betekent dat Maxime hun kersverse woning in Hengelo alweer gaat verlaten. Vader Martien vertelde eerder in Linda's Wintermaand dat er wat problemen zijn met het huis. Ze kunnen namelijk door de gemeente Bronckhorst op straat worden gezet, omdat het bestemmingsplan niet klopt.

Erica laat tevens aan RTL Boulevard weten dat er geen kwaad bloed is tussen de familie en ex-huishoudster Nadège. "Wat een schandalige artikelen uit de kanten! Ik weet niet hoe ze zulke onzin schrijven, al die leugens", is te lezen in de nieuwjaarsgroet van Nadège aan de Meilandjes. "Het gaat goed, ik slik helemaal geen antidepressiva. Ik wens jullie het beste en denk nog vaak aan onze mooie tijden samen."

Martien kreeg onlangs nog de RTL Boulevard Online Award Meest Besproken BN'er. Als hij deze prijs van RTL Boulevard in ontvangst neemt, zorgt Erica er wel even voor dat hij niet naast zijn schoenen gaat lopen. Bekijk de hele video hieronder:

Lees meer over
Maxime Meiland