DE ANDERE KANT

Chantal Janzen laat zich van meest oncharmante kant zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen laat zich van meest oncharmante kant zien
RTL

Het grote publiek ziet Chantal Janzen (41) uiteraard vrijwel alleen op televisie, wanneer haar haar goed zit, ze een make-upje op heeft en in mooie kleding loopt. Maar uiteraard loopt ook Chantal wel eens in een minder flatteuze outfit door huis. Daar heeft haar zoontje James een foto van gemaakt. En Chantal is dan weer niet te beroerd om ook de ándere kant van de medaille met de wereld te delen.

"Zo zit ik erbij als ik een avond vrij heb"

Chantal deelt de beelden naar aanleiding van de eerste aflevering van Married at First Sight, waarin een kandidaat aangeeft dat zijn type vrouw Chantal Janzen is. Daarop deelt de presentatrice dus de ietwat minder flatteuze foto die haar zoon James heeft gemaakt. 'Zo zit ik erbij als ik een avond vrij heb, met m'n bril op m'n ingevette blote billenbek, voor mij niks raars aan', schrijft Chantal op Instagram.

Chantal Janzen: 'Triest als BN'ers klagen over coronacrisis'
Lees ook

Chantal Janzen: 'Triest als BN'ers klagen over coronacrisis'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Afgelopen zondag was de eerste aflevering te zien van de kennisquiz Beat the Champions, die Chantal presenteert op RTL 4. In de video hieronder vertelt de presentatrice meer over het programma.

Lees meer over
Chantal Janzen