verleiding ligt op de loer

Gaat Tahira in Temptation Island voor problemen zorgen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Love TherapyGaat Tahira in Temptation Island voor problemen zorgen?
RTL

In 'Temptation Love Therapy' gaat Gwen van Poorten (31) in gesprek met de kandidaten van 'Temptation Island: Love or Leave' over de liefde. Deze keer is Tahira te gast, die een klik heeft met Marco. Gaat dat voor trouble in paradise zorgen?

"Dat is leuk om bij een man terug te zien"

Hoewel Marco in eerste instantie zijn oog laat vallen op Anne, is het Tahira die even later zijn interesse wekt. Tijdens hun date geeft Marco zelfs aan dat als hij vrijgezel was geweest, hij 'verder was gegaan'.

Toch sloeg de vonk niet meteen over. In Temptation Love Therapy biecht Tahira namelijk op dat Marco niet een type is waar ze normaal op zou vallen. "Het is bij mij zo dat als ik gesprekken ga voeren met iemand, ik echt voor iemand kan vallen. En hoe meer gesprekken ik met Marco voerde, hoe meer de klik vorderde."

Gulcin en Sorelis van Temptation nemen het op voor Sonny
Lees ook

Gulcin en Sorelis van Temptation nemen het op voor Sonny

Wat Tahira zo leuk aan hem vindt, is dat ze met Marco kan lachen, maar dat hij ook oprecht geïnteresseerd in haar is. "Dat zijn van die kleine dingen waarvan ik denk: dat is leuk om bij een man terug te zien (...) Ik had niet verwacht dat ik met überhaupt iemand een klik zou hebben."

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Lees meer over
Gwen van PoortenVideolandTemptation Island