levensreis

Sarah Ferguson brengt roman 'gebaseerd op eigen ervaringen' uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSarah Ferguson brengt roman 'gebaseerd op eigen ervaringen' uit
RTL

Sarah Ferguson, de ex-vrouw van de Britse prins Andrew (60), mag zich tegenwoordig ook schrijfster noemen. Via Instagram laat de 61-jarige weten dat haar eerste roman, 'Her Heart for a Compass', deze zomer verschijnt.

"Het is een verhaal dat mij zeer na aan het hart ligt"

De hertogin van York kondigde het nieuws woensdag aan via een video op social media. Het boek, waarvoor ze inspiratie haalde uit haar eigen familiegeschiedenis, moet in augustus in de winkels liggen. Volgens Sarah speelt het verhaal zich af in de negentiende eeuw en is het 'een coming-of-age-verhaal over moedig en rebels zijn en tegen alle verwachtingen in je hart durven volgen'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Excentrieke Sarah Ferguson begint eigen YouTube-kanaal
Lees ook

Excentrieke Sarah Ferguson begint eigen YouTube-kanaal

'Ik heb de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar mijn familiegeschiedenis met behulp van de koninklijke archieven', aldus de hertogin. Het boek bevat daardoor veel details uit het Victoriaanse tijdperk. 'Ook heb ik gebruik gemaakt van mijn eigen levensreis en ervaringen. Dus het is een verhaal dat mij zeer na aan het hart ligt.'

Het is niet de eerste keer dat Sarah in de pen klimt. In het verleden bracht ze al diverse kinderboeken en non-fictieboeken uit.

Ondertussen gaat het haar ex-man minder voor de wind, hij blijft maar onder vuur liggen.

Lees meer over
Prins Andrew