meer vissen in de vijver

Berichtje! Fabrizio is aan het daten met déze Love Island-ster

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandBerichtje! Fabrizio is aan het daten met déze Love Island-ster
RTL

De relatie van Fabrizio Tzinaridis (28) liep afgelopen november op de klippen, maar dat weerhoudt de voormalig 'Temptation Island'-ster er niet van zijn hengel uit te hangen. En hij heeft al beet: 'Love Island'-babe Lisa Moerman (25). Aan 'HLN' vertelt de beauty dat ze druk aan het daten zijn.

"Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man"

Lisa en Fabrizio kennen elkaar al een tijdje, maar hadden nog nooit afgesproken. "We hadden elkaar een paar keer over de telefoon gesproken. En ook berichtjes gestuurd en zo. Dat was leuk en het gebeurde steeds vaker. Daarom besloten we om elkaar in het echt te zien. En dus hebben we nu een date gehad", laat ze weten. "Ik keek niet naar Temptation Island. Dus ik kon op basis van dat programma geen oordeel over hem vellen."

Deelname aan Steenrijk, Straatarm heeft ogen Fabrizio geopend
Lees ook

Deelname aan Steenrijk, Straatarm heeft ogen Fabrizio geopend

Omdat daten in tijden van corona niet altijd even makkelijk is besloten de tortelduifjes af te spreken in Gent en lekker te gaan wandelen. "Veel gepraat. Heel tof. We voelden ons goed bij elkaar." 

'Official' zijn ze nog niet, maar Lisa vindt Fabrizio zeker 'een toffe jongen'. "Ik sluit zeker niet uit dat het méér wordt", aldus de realityster. "Hij is lief, attent. En ambitieus. Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man."

Lisa ging eerder op zoek naar de liefde in de villa van Love Island. Hoe dat ging zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Temptation IslandLove Island