Dierbaar

Céline Dion deelt bijzonder bericht op sterfdag echtgenoot

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCéline Dion deelt bijzonder bericht op sterfdag echtgenoot
RTL

Vijf jaar na zijn dood is Céline Dion (52) haar man René Angélil nog lang niet vergeten. Dat liet de zangeres op zijn sterfdag donderdag weten op Instagram.

"Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan je denken"

"René, het is alweer vijf jaar geleden", schrijft ze bij een foto-uitsnede waarop de in elkaar gevlochten handen van de twee te zien zijn. "Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan je denken. We doen vaker een beroep op je dan ooit tevoren, om ons richting te geven, ons te beschermen en om over ons te blijven waken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Céline, die de boodschap ook schrijft namens haar zoons René-Charles (19), Eddy (10) en Nelson (10), vervolgt: "We bidden dat je je licht over de hele wereld laat schijnen, over iedereen die op dit moment door moeilijke tijden gaat. Je blijft voor altijd in ons hart en in ons leven. We houden van je."

Céline Dion is voormalig manager 13 miljoen dollar verschuldigd
Lees ook

Céline Dion is voormalig manager 13 miljoen dollar verschuldigd

René en Céline leerden elkaar kennen in 1980, toen zij 12 jaar was en hij 38. Zeven jaar later kregen ze een relatie en in 1994 traden ze in het huwelijk. René overleed op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van keelkanker. Céline ging in de periode door een erg zware tijd; twee dagen later stierf ook haar broer, Daniel.

Lees meer over
Céline Dion