man man man

Domien Verschuuren weer gelukkig in de liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDomien Verschuuren weer gelukkig in de liefde
RTL

Domien Verschuuren (32) is weer aan het daten. De radio-dj vertelt in een nieuwe aflevering van 'Man man man, de podcast' dat er een nieuwe dame in zijn leven is.

"Heb haar nog niet verkering gevraagd"

In de podcast vertelt de radio-dj dat hij al in een vergevorderd stadium zit wat betreft daten. Hoewel hij nog niet officieel heeft gevraagd of ze zijn meisje wil zijn, is hij dat wel van plan. Zo vertelt hij: "Het is niet echt daten meer. Ik heb haar nog niet verkering gevraagd, maar ik denk wel dat ik het..."

"Ik zou heel graag mijn vrijgezellenbestaan achter willen laten in 2020. Dat ik in 2021 weer kan zeggen: ik heb een relatie", vertelt hij nogmaals later in de podcast. Wie het is, wil hij niet kwijt, maar het is niet het meisje met wie hij eind vorig jaar op Instagram verscheen.

Domien Verschuuren onder het mes wegens stemproblemen
Lees ook

Domien Verschuuren onder het mes wegens stemproblemen

Domien was eerder verloofd, maar zette daar in september 2018 een punt achter. In een emotioneel bericht op Instagram schreef hij destijds: 'Na elf jaar liefjes te zijn geweest, hebben Caroline en ik besloten om uit elkaar te gaan. Helemaal kut en superverwarrend. Er is geen ruzie, enkel liefde voor de elf jaar die we samen hebben gehad. We zijn beiden toe aan een nieuw hoofdstuk.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Domien Verschuuren