Ik verscheurde je foto

Tegen elk aannemelijk bod: Tim zet foto Prince Charming te koop

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandTegen elk aannemelijk bod: Tim zet foto Prince Charming te koop
RTL

In aflevering 6 van 'Prince Charming' was te zien hoe Tim een foto van Marvin op zijn nachtkastje vond. Daar staat het lijstje inmiddels al lang niet meer: Tim wil er zelfs van af.

"Wie biedt wat?"

Tim plaatst een foto van het lijstje in zijn Instagram Story met de vraag: 'Wie biedt wat?' Hij is benieuwd hoeveel zijn volgers overhebben voor deze welbekende foto.

Marvin kan er zelf wel om lachen. Hij deelt de Story weer in zijn eigen Story en laat weten 50 cent te bieden.

Prince Charming-mannen praten openlijk over aantal bedpartners
Lees ook

Prince Charming-mannen praten openlijk over aantal bedpartners

© Instagram @timwagemakers

Het cadeautje dat Tim tijdens zijn verblijf in de villa kreeg, leek in eerste instantie niets meer dan een leuk cadeautje. Niet gek dus dat de andere mannen een beetje jaloers waren. Toen de deelnemer Marvin later vroeg naar het lijstje, bleek het juist een bitterzoet presentje te zijn. Marvin hoopte op deze manier duidelijk te maken dat Tim meer van zichzelf moest laten zien.

Uiteindelijk was Tim degene die naar huis werd gestuurd. Marvin voelde namelijk wel een seksuele spanning, maar wist diep in zijn hart dat Tim niet degene is met wie hij oud zal worden. Toch vertelt Tim in Date or No Date? dat de vork wel iets anders in de steel zit. Het was namelijk Marvin die zijn handen niet van Tim kon afhouden.

Lees meer over
Prince CharmingVideoland serie