happy ever after

Maxime Meiland kan haar geluk niet op: 'Claire noemt Leroy papa'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Maxime Meiland kan haar geluk niet op: 'Claire noemt Leroy papa'
RTL

De volgers van Maxime Meiland (25) kunnen al geruime tijd meegenieten van haar relatie met Leroy. Het stel is tot over hun oren verliefd en ook Claire, het 2-jarige dochtertje van de realityster, krijgt geen genoeg van haar moeders liefje.

"Leroy doet het heel goed"

Het is een gezellige bende in huize Meiland, waar Maxime's vriend Leroy sinds een tijdje van uit maakt. Op Instagram vertelt de realityster dat haar dochtertje minstens net zo gek is op haar vriend. Wanneer een volger vraagt of hij een 'vaderfiguur' is voor het kleine meisje, reageert Maxime enthousiast. "Ze zijn zo leuk samen", vertelt ze. "Leroy doet het heel goed en Claire is gek op hem. Ze zegt ook papa. Steeds meer ook. Dus ja, ze klikken goed." 

Maxime Meiland op Instagram© Instagram @maximemeiland
Maxime Meiland op Instagram

Het gaat zelfs zó goed tussen de twee dat Maxime al meermaals heeft uitgesproken dat ze wel wil trouwen met Leroy. Of dat eraan zit te komen, is nog onduidelijk. Maar het koppel zet wel een volgende stap in hun relatie, want ze gaan binnenkort samenwonen. De realityster heeft het er maar druk mee. Naast de opnames voor Chateau Meiland is er 'heel veel gaande', vertelt ze op Instagram, maar ze mag er 'niks over zeggen'. "Het wordt een heel speciaal jaar." 

In de video hieronder vertelt de smoorverliefde Maxime over haar relatie met Leroy. 

Lees meer over
Maxime MeilandLiefdeRelatie