from dusk till dawn

Ochtend of niet, Zayn Malik steekt jointje op tijdens promotie album

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOchtend of niet, Zayn Malik steekt jointje op tijdens promotie album
RTL

Korte nachtjes horen er natuurlijk bij voor kersverse papa Zayn Malik (28). Toch maakte hij het tijdens het promoten van zijn nieuwe album wel een beetje bont qua slaapgebrek, en met zijn baby lijkt dat weinig te maken te hebben.

"Ik heb echt een sick nummer opgenomen vandaag"

De voormalig One Direction-zanger startte een livestream op Instagram om zijn nieuwe album Nobody Is Listening, dat afgelopen vrijdag uitkwam, te promoten. De stream was rond 12.00 uur 's middags te zien in Nederland, wat betekent dat het in New York - waar de zanger naar alle waarschijnlijkheid woont - zo'n 6.00 uur 's ochtends was. Het is niet precies duidelijk waar Zayn op dit moment vertoeft, maar zijn vriendin Gigi en hun pasgeboren dochter werden afgelopen vrijdag nog gespot in The Big Apple. Als Zayn in zijn geboorteland Groot-Brittannië vertoeft, zou de livestream om 11 uur 's ochtends opgenomen zijn. Hoe je het ook wendt of keert, het was dus vrij vroeg op de dag.

Gigi Hadid en Zayn Malik delen eerste zoete gezinsfoto
Lees ook

Gigi Hadid en Zayn Malik delen eerste zoete gezinsfoto

Heel veel inhoud had de livestream niet: kijkers zagen vooral hoe Zayn met een biertje, een joint en een stuk pizza naar zijn eigen muziek aan het luisteren was. Wel verklapte hij dat hij de hele dag aan nieuwe muziek had gewerkt. "Ik heb echt een sick nummer opgenomen vandaag. Het klinkt misschien een beetje raar. Ik zat gewoon achter mijn computer en liet vier maten loopen. Maar dat is alles wat ik kan verklappen. Sick, toch?"

De stream riep gemengde gevoelens op bij de fans. Die hard-fans van de zanger vinden het alleen maar heel erg sexy allemaal, anderen vragen zich af waarom hij blowt met een vier maanden oude baby in huis. Daarop heeft hij vooralsnog geen antwoord gegeven.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Zayn Malik