jaydi kwam binnen

Sonny van Temptation heeft ex Jaydi nog altijd niet vergeven

Door RTL Boulervard··Aangepast:
© Temptation Island: Love or LeaveSonny van Temptation heeft ex Jaydi nog altijd niet vergeven
RTL

Zowel Sonny als Jaydi speelden met vuur in 'Temptation Island: Love or Leave'. Hoewel Sonny het bij uitspraken hield, voegde Jaydi daad bij het woord met Ricky, in wie ze haar droomman vond. Via een videoboodschap liet ze aan Sonny weten een punt te hebben gezet achter hun relatie en dat zit Sonny tot op de dag van vandaag dwars.

"Als je elkaar niet gelukkig maakt, dan houdt het op"

In een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy doet Sonny een boekje open over de harde videoboodschap en vertelt hij dat hij liever een écht gesprek met Jaydi had willen voeren. "We zijn drie jaar samen geweest en hebben een supermooie tijd samen gehad, dat wilde ik koesteren", vertelt hij. "Ik kon nu niets terugzeggen dus het voelde een beetje als een appje en iemand blokkeren." 

Moet je zien: Jaydi van Temptation en zus net een tweeling
Lees ook

Moet je zien: Jaydi van Temptation en zus net een tweeling

Hoewel hij zijn ex al het geluk van de wereld gunt, begrijpt hij niet waarom ze de boodschap gestuurd heeft. "Ik begrijp wel dat ze haar geluk achterna gaat", vervolgt hij. "Ik heb veel meegemaakt en weet dat het leven kort is, dus maak er wat van. Als je elkaar niet gelukkig maakt, dan houdt het op."

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Lees meer over
Gwen van PoortenVideolandTemptation Island