tweede ronde

Sezer blokkeert Prince Charming-rivaal Alastair uit zijn leven

Door RTL Boulervard··Aangepast:
© Prince Charming / VideolandSezer blokkeert Prince Charming-rivaal Alastair uit zijn leven
RTL

Twaalf mannen in één villa die allemaal hetzelfde doel hebben is vragen om problemen. Dat is dan ook precies wat er gebeurde in 'Prince Charming' tussen kandidaten Sezer (25) en Alastair (29). Als Alastair een opmerking maakt over de ijdelheid van Sezer, barst de bom. En die ruzie is nog altijd niet opgelost. Sezer wil zelfs helemaal niets meer met Alastair te maken hebben.

"I have been blocked like a box of legos"

Als Alastair op Instagram de vraag krijgt hoe het nu tussen hem en Sezer zit, laat hij weten geblokkeerd te zijn door zijn voormalig Prince Charming-concurrent. 'I have been blocked like a box of legos', aldus Alastair.

© Instagram @alastairhenderson

Alastair kreeg er van Sezer eerder al flink van lang. 'Zulke type mensen kun je beter in de afvalbak gooien', schreef de flamboyante Sezer na zijn exit in zijn Instagram Stories. 'Alastair was voor mij de meest irritante (persoon). Omdat hij geen respect heeft, geen manieren en heel judgemental is. Bepaalde karaktereigenschappen waarmee ik niet wil connecten... Dit soort mensen zijn echt zielig.'

Sezer heeft dus overduidelijk geen match met Alastair. Gaby Blaaser heeft ondertussen in Date or No Date? wél de ideale liefdesmatch voor hem gevonden. Of er nu wel sprake is van een klik, zie je in de aflevering hieronder. 

Het eerste seizoen van Prince Charming is nu te zien bij Videoland.

Lees meer over
Prince Charming