THE OTHER PRINCE

Deze Prince Charming-kandidaten hebben elkaar helemaal ontdekt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/Michael DijkstraDeze Prince Charming-kandidaten hebben elkaar helemaal ontdekt
RTL

In 'Prince Charming' hebben we zeven weken lang kunnen zien hoe de 29-jarige Marvin op zoek ging naar zijn ware liefde. Wie vrij snel werden weggestuurd uit de prachtige villa, waren Joep en Vince. Maar gelukkig voor hen is er na het televisieprogramma een vonk overgeslagen.

"Het label relatie vinden we nog wat te pril"

Dat vertellen de twee mannen in de reünie-aflevering van Prince Charming. Presentator Rick Brandsteder vraagt Joep daarin of zijn vroegtijdige afscheid misschien juist een zegen is geweest. "Er is wel wat gaande", vertelt Joep nadat Rick hem vraagt of hij en Vince elkaar vaker zien. Daarop beginnen de andere mannen allemaal te klappen.

Deze hunks wonnen de buitenlandse versie van Prince Charming
Lees ook

Deze hunks wonnen de buitenlandse versie van Prince Charming

"Sowieso op vriendschappelijk level hadden we al een diepere connectie", vertelt Vince. "Na het programma hebben we gewoon een aantal keer afgesproken, maar op een gegeven moment ontstond er meer." De eerste kus van de heren was tijdens een kerstdiner, waar onder anderen Ferdi ook bij was. 

Joep laat in een reactie aan RTL Boulevard weten: "Vince en ik zijn exclusief naar elkaar en hebben een leuke tijd samen tijdens Corona: veel film kijken, lekker koken en spelletjes avonden. Het label relatie vinden we nog wat te pril. We zijn niet echt van de labels, buiten kleding om."

© Foto via Joep/Bart van der Peijl

Wie vlak voor de grote finale van Prince Charming naar huis werd gestuurd, was Rick. Hij heeft bij RTL Boulevard exclusief zijn verhaal gedaan over zijn vertrek uit het programma. Zijn verhaal vertelt hij in de video hieronder.

Lees meer over
Prince Charming